Cabinetul nostru va ofera servicii de Psihologie Clinica si Psihoterapie

Despre mine

                                                                   O scurta descriere

14699530_1334177866601895_353505239_oPractic aceasta profesie de psihoterapeut cu pasiune și daruire pentru cei ce cu încredere își deschid sufletul si își doresc ca împreună sa găsim întrebările și răspunsurile potrivite pentru fiecare.Cred ca dorinta de a ne depasi limitele, de a ne descoperi si ajuta atunci cand este nevoie,  este primul pas important in alinarea sufletului, a dezvoltarii personale, a atingerii obiectivelor propuse.

Am scris articole atat pentru site-ul personal, pagina de Facebook a cabinetului dar si pentru publicatii precum Adevarul si Psychologies.  Consider ca in fiecare dintre noi exista un potential ce-l putem maximiza si nu putem face acest lucru decat privind mai intai in noi insine. Putem face cunostinta cu propria persoana dincolo de filtrele si etichetele ce ni le-au pus cei din jur, societatea, chiar si noi insine. Putem incepe sa ne acceptam si sa ne iubim si sa incepem sa traim conectati la propriul suflet si propria minte. Fiecare dintre noi este unic, avem dreptul de a fi diferiti si sa fim acceptati ca fiind parte a aceluiasi intreg, universul.

 Daca sufletul tau are nevoie de tine, acorda-i atentie!

 

[/dt_sc_one_half] [/dt_sc_fullwidth_section]

                                                                                         C.V.

  •  Participare la Conferința Nationala de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie
  • Formare continua de tip masteral in Psihologie Clinica si Medicală 
  • Diploma de absolvire a cursului de specializare in „ Psihoterapia Traumei”
  • Specializare prin programul de formare profesionala continua „ Abilitati de interventie in evaluarea si consilierea pacientilor oncologici si a celor aflati in stadiile finale ale vietii”
  • Participare la Conferinta Asociatiei Europene de  Psihoterapie Integrativa
  •  Formare de tip masteral  Psihoterapeut integrativ
  • Specializare terapie de cuplu „ Metode si tehnici de lucru utilizate in psihoterapia integrativa de cuplu”
  • Diploma de participare la programul de formare profesionala continua- Psihodiagnostic aplicat in practica judiciara / Problematica discernamantului din perspectiva psihologica, Institutul de psihologie judiciara
  • diploma de Psiholog, Universitatea „ Petre Andrei „ Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei